Navštíveno 2315x

Pokud to není apríl,to ale asi v září nebude, tak lépe nekomentovat.
[ Link ]
Předpokládám, že je to hoax.
Protože jakkoliv dementní EU je už teď, tak tohle snad nemůžou myslet vážně.
Každopádně vím jistě, že moje ANO v referendu pro EU byla moje zatím největší životní chyba.
Jako celek to vyznívá komicky, ale obávám se, že článěk byl napsán jaski v "přebytku nápadů" ,aby bylo z čeho pak sekat. Čili, já bych klidně souhlasil, kdyby se v platnost dostal mechanizmus, který ze silnic vytlačí ohrožující prostředky typu HIDek, řvoucích výfuků a podobně a je jasné, že EU napl%nuje nový model o globální bezpečnosti na silnicích. Toto je jeden z prvních kroků. Z článku se to pak smrskne na to, že policie bude daleko nekompromisněji stíhat tuzery a tím se vlastně obsah článku a záměr EU naplní.
Dejmě si ruku na srdce, ale technická jakost mnoha povozů nemá co společného s bezpečností jejich provozu na silnicích. A asi o to tady šlo a věřím, že i půjde.
Jen se z tohio nesmí udělat - jak by se mohlo stát - švejkárna.
Zdeny60: Jak tě ohrožuje řvoucí výfuk na jiném autě?

14.09.2012, 12:23 |
michall | Upraveno: 2012-09-14 12:24:44
Tunera s okapovou trubkou místo výfuku ve dvě v noci půjdu rozespalý pochválit. Jsem pro úpravy nebo tuning, ale "vocamcaď pocamcaď". Jeden takovej nám jezdí okolo baráku, pak to vezme na hlavní, kde to náležitě "voroštuje", protože na konci rovinky je radar s displejem, takže se poplácá po rameni, jak mu to pecka táhne. Obvykle ho tohle opakovaně baví ve večerních hodinách.
Ono by bohatě stačilo, kdyby konečně fungoval STK tak, jak mají. Tzn. bez úplatků.
Tweety_xx: tak, že hodně. Jestli takový hovado v noci 3x přeletí kolem baráku, tak mi hrozí infarktz debilismu. Tak mě ohrožuje!!!
:-) Aniž bych četl příspěvek nade mnou, je to přesně tak!

14.09.2012, 12:37 |
party_boy | Upraveno: 2012-09-14 12:38:03
Jako s timhle souhlasim. Některý "laďáky" nebo jestli se tomu ještě dá tak řikat jsou fakt na přes držku. Halvně ty buzny co se rádi projížděj po nocích. Nemam nic proti tomu když má auto pěknej zvuk, ale fakt by to mělo mít určitý hranice.
No tak to co popisujete je už spíš o debilismu jedince. A s tím těžko něco naděláte. Kdyby ti tam lítal nějaký muscle car, nebo sporták který má hlučnější výfuky z výroby tak s tím taky nic nenaděláš.

14.09.2012, 12:41 |
Kamil Tweety-xx - souhlas s michall a Zdeny60. Sice neohrožuje, ale občast dost sere. Hlavně, když si to nandá frajer na svoje 1.2 nebo 1.4 dělo a vytáčí to při svých nočních projížďkách
Kamil: a kdyz by to bylo seriove Ferrari, tak je to v poradku? A nebo tim, ze je to Ferrari tak je to v poradku?
Přemejšlim kolikrát mě vzbudil v noci nějakej supersport.... hmm ani jednou. Většinou to bylo nějaký pako s golfem nebo jinou stíhačkou.
Apropo Ferrari... Nám tu pod okny jezdí Golf R32, pak nějaký Lambo Gallardo a Murciagelo, Skyline GTR, Audi R8 a Ferrari 360 a F430. A pravda je ta, že v otáčkách (aneb delší rovinka) si to vážně s tou "s okapovou trubkou místo výfuku" moc nezadá :/ :)

14.09.2012, 13:03 |
Kamil MiniMike - kolikrát ti pod okny projede sériový supersport?
Takze si myslim, ze to neni uplne o aute, ale o tom, kdo to ridi... kdyz bude ridic Ferrari pako, tak je to uplne jedno...
Kamil: me ani jednou, me vzbudi i 15minut nastartovanej tranzit, co nekoho vyzvedava.... je to seriovy auto a co s tim udelam... nic... a urcite nebudu souhlasit s tim, ze se maji vsechny diesly vyhodit, protoze delaj kraval, kdyz stoji na miste nastartovany....
MiniMike: JJ je to přesně jak píšeš. Všechno je to o lidech.
Vesměs se i podívejte kdo ten bordel na cestách dělá, je to bud nějaká fetka, nebo nevybouřené pako. Ale hned se to škatulkuje, že každý kdo má upravené auto je pirát silnic, který ohrožuje ostatní.
Nevím, ale neznám moc lidí, kteří mají slušně upravené auto a riskovali by že ho někde rozflákaj.
Přesně jako MiniMike a Tweety_xx... Sám mám auto s otevřeným výfukem, ale nedělá to vetší kravál než 99% motorek a v noci nejezdím a nebo v obci s rozumem v nízkých otáčkách.
Proč mám zas doplatiti na plošné opatření nějakých páprdů? K*rva, ku*va , kur*a...
to je tak absurdní až to určitě projde...
Kamil: mne 2-3x do týdne. Nic prijemneho. Ale piskajici klinak nejaky lopaty co jede ve 3 rano na stavbu do prace a vzbudi s tim vsechny okolo me dokaze nasrat vic :)
Jinak je to o jedincich, ne o autech. Kraval se da delat i blbym HTPckem.
mě pod barákem občas prohučí "jenom" impreza sti a 350z.. ruku na srdce, když jsem vzhůru tak si je poslechnu klidně i ve dvě v noci :))
ale bohužel mám pod barákem benzínku a lopaty s monstr mega uřvaným výfukem co od ní odjíždí a musí 1 2 3 protáhnout do omezovače s tím, že 1ku progumujou ty bych z fleku propleskl..

16.09.2012, 21:50 |
swep pokud se to nebude vztahovat na interier auta, tak by se to dalo prezit, ale tohle se neuzakoni, to je nesmysl, mraky lidi by bylo bez prace, na benzinkach by nemeli v shopu co prodavat a tak podobne